Mazăre Faraonul

Radu Mazăre, primarul Constanței, a făcut din Costanța ce a vrut în această vară. A transformat un oraș (destul) de frumos într-un podium de plin de țoape, el fiind mereu în centrul atenției.

Nu am rezistat să văd toată desfășurarea de forțe, am citit doar presa scrisă și am mai aruncat o privire și pe ceea ce au surprins televiziunile. Din punctul meu de vedere, o mare prosteală, un show ieftin și de prost gust.

 

Aseară, chipurile, ultima seară din această vară în care se organizează o dezmățare generală pe străzile Constanței, Radu Mazăre a fost faraon. A transformat orașul pe care îl conduce în Egiptul Antic, iar el era un monarh absolut. Încojurat de câteva nume mari și numai de gagici frumoase, dă impresia că realizează acest show prost doar pentru a mai spăla niște bani publici, altă explicație nu îmi pot găsi.

 

S-a mai deghizat în multe personaje domnul Mazăre, dar a cam uitat ceva. Să se deghizeze în primar. Că d-aia-i acolo. Poate dacă se oprește seria showurilor de prost pe această vară își aduce aminte de ce acolo și ce funcție are, că nu degeaba îl strigă toți „dom’ primar”.

 

De aici putem deduce calitatea oamenilor politici români, de ce calibru sunt aceștia și cât le poate capul. Nu vorbim numai de Mazăre, putem extrapola, cam toți îs la fel, nu numai primarii.

Știți care e diferența?

Unii se exteriorizează și alții nu. Grandomania lui Mazăre s-a revărsat într-un show a la Rio de Janeiro. Grandomania altora se reflectă prin legile și drepturile pe care și le revendică.

Asta e România noastră dragă, cu bune și cu rele!

Oare cine i-a votat? Tot noi trebuie să ne învinovățim că i-am dus până acolo.

Un prieten mi-a arătat un video, nu pot rezista să nu îl împărtășesc și cu voi. E perfect pentru acest subiect.

Tot în legătură cu acest subiect putem vorbi și despre migrația, traseismul legalizat al primarilor de la un partid la altul. Se pare că clasa politică românească își permite să facă ceea ce vrea, să taie și să spânzure, cum se spune în popor. Dau legi pentru ei, urmează doar să se realeagă și să elimine mita electorală și manipulările ordinare, că atunci va fi rău de noi. Nici acum nu ne plângem de prea mult bine.

Lasă un răspuns