DNA și alte povești

DNA-ul e în delir, parcă acum au aflat de toți corupții din țara asta și vor să îi închidă pe toți deodată. Se știa foarte bine cine sunt corupții și de ce sunt acuzați, dar nimeni nu i-a deranjat cu nimic.

Acum totul s-a răsturnat și a început degringolada, nu e zi fără vreun nume mare audiat de DNA sau vreun altul reținut în arest preventiv pentru cine știe ce.

Alaltăieri Vanghelie, ieri nu știu ce șef de la nu știu ce instituție, azi Radu Mazăre, cine știe rândul cui va veni mâine…

S-a ajuns din nou la ridicarea denunțătorilor în slăvi și la încurajarea delațiunilor. A început o nouă modă a turnătoriei, astfel lanțuri întregi de grupuri de corupți sunt destructurate, de la unul la altul, se ajunge tot mai departe și se destructurează ușor-ușor totul. Nu că ar fi rău, chiar era nevoie de o curățenie serioasă în România, iar acum pare momentul de început, să menținem același ritm și suntem pe calea cea bună.

E interesant cum niște oameni lipsiți de un nivel intelectual foarte ridicat, dar cu multe resurse financiare, se toarnă între ei și ajung să dea vina unii pe alții, e un adevărat teatru, totul pare rupt dintr-un film cu proști cu un buget redus. Poate desenele animate îs mult prea avansate pentru a face o comparație îndeajuns de relevantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *