Un nou joc: RObotzi Fartravel

MO și FOCA, cele două personaje ale serialului românesc de animație RObotzi, au și un joc al lor de acum.

Momentan jocul este disponibil pentru Android, îl puteți găsi pe Google Play.

 

Acțiunea din joc îi prezintă pe MO și Foca în spațiu, călătorind cu Vultuliu, nava lor, către stația orbitală pentru a o repara. În urma reparațiilor făcute de către MO din nava lor nu mai rămâne decât o bucată ruginită de placaj, iar pentru a ajunge acasă trebuie să folosească „reactorul posterior” (Fartravel).

Principiul pe care se bazează jocul e simplu, ai la dispoziție 5 apăsări și trebuie să folosești cât mai multă fasole spațială pentru a realimenta propulsorul flatulent. La fiecare 20 de fasole spațiale adunate, apare o altă fasole care îi duce cât mai aproape de casă pe cei doi.

Creative Monkeyz sunt o echipă creativă și foarte bună, iar acest joc este rezultatul muncii lor. Serialul RObotzi mi se pare cea mai reușită animație românească, am mai văzut și altele, dar mie mi s-au părut niște încercări nereușite, eșuate.

Update: Venim cu vești bune din partea RObotzilor. Jocul Fartravel este deja în topuri pe Google Play, pe locuri foarte bune, chiar. Aplicația ocupă locul al patrulea în topul aplicațiilor noi, iar în categoria Arcade se plasează pe locul al treilea. Good job, Maimuțe Creative!

 

Nu vă pot ura decât gameplay plăcut. Big up, Creative Monkeyz!

Bonus: Robotzi.Momente – Ciob. Vizionare plăcută!

Lasă un răspuns