Mișcare făcută inteligent

Trendul mișcării și al sculptării corpului au fost importate și la noi masiv în ultimii 20 de ani. Nu știu dacă există o statistică exactă a evoluției numărului sălilor de fitness în ultimele două decade, însă cu siguranță putem constata prezența lor ridicată doar dacă aruncăm o privire în urma unei plimbări mai lungi prin orașul în care locuim. Sau… dacă ne uităm la fotografiile prietenilor dep e Instagram sau pe Facebook, pentru că nu prea lipsesc fotografiile de lasă din postările lor.

În fine, toată această mișcare are un scop: crearea unui corp care trebuie să aibă o anumită formă, unii se axează pe masa musculară, alții pe definirea formei mușchilor, alții pe ambele, alternat sau în ordinea în care o preferă ei.

Mișcarea, la care se adaugă și ridicare de greutăți, trasul de fiare, trebuie completate de un regim alimentar sofisticat, care trebuie să fie bogat în anumite substanțe nutritive, în funcție de finalitatea dorită către persoane. Aici apar cele două mari greșeli făcute de multe persoane:

  1. regimul alimentar neadecvat, fie pregătit după ureche, fără a consulta un specialist, fie chiar dacă un specialist nutriționist este implicat, nerespectarea indicațiilor acestuia și neconsumarea dozajelor recomandate de către acesta, plus introducerea în alimentație a unor mâncăruri care mai mult încurcă, decât să ajute;
  2. lipsa unor suplimente alimentare, substanțe care să grăbească acest proces. În absența suplimentelor alimentare, mișcarea are doar rolul de menținere în formă, nu ajută cu nimic altceva, masa musculară menținându-se la un nivel normal.

Acestea două sunt doar două dintre piedicile care stau în calea încercărilor multora de a face mișcare și de a-și modifica masa musculară. Un astfel de supliment, pe care l-am încercat, în combinație cu un regim alimentar prescris de către un medic nutriționist care îmi era coleg de sală, este Gaspari Nutrition AminoMax 8000, un produs mixt ce are în compoziția lui substanțe extrase din zer, la care se adaugă și L-leucină și L-taurină, dar deja astea îs cunoștințe de care chimiștii și nutriționiștii trebuie să se ocupe. Dincolo de reputația AminoMax 8000, fiind un produs cunoscut și apreciat de către cei branșă, am simțit efectele utilizării lui. Pe lângă plusul de energie, pe care îl simțeam efectiv în timpul antrenamentelor, acest produs m-a ajutat să îmi fac văzute rezultatele mult mai repede decât m-aș fi așteptat, cu toate că înainte de a-l folosi eram destul de rezervat în a folosi orice fel de suplimente. Însă, am realizat totul în timp ce discutam și eram îndrumat de specialiști, care m-au convins și mi-au explicat totul.

Ceea ce vă îndemn și pe voi. Orice presupoziție are la bază lipsa de cunoștințe, de aceea mișcarea, dacă doriți să arătați bine, trebuie să o faceți inteligent, iar asta înseamnă ajutarea corpului cu anumite substanțe, care nu pot fi asimilate în mod natural din alimente, de aceea puteți apela la suplimente alimentare. Bineînțeles, repet, doar sub supravegherea specialiștilor și consumarea doar a produselor prescrise de către aceștia.

Lasă un răspuns