Ar fi timpul pentru o pauză

Opriți toată mizeria asta. Media de proastă calitate nu mai contenește să discute despre tânăra violată de către sălbaticii vasluieni. Măruță în prim plan, a făcut un lucru contrat oricărui cod deontologic și etic, împotriva oricărui tip de morală, ceea ce a făcut e inadmisibil și imposibil de categorizat.

M-am săturat să înjur de fiecare dată când presa noastră devine monomană și exploatează un subiect până la ultimul cuvânt posibil. Nu le scapă nicio posibilă explicație, niciun aspect, nicio mărturie, dau de oricine și orice, vorbesc în continuu numai despre acel subiect.

La fel și de data asceasta. Numai că de data aceasta datele problemei stau puțin altfel, în miezul problemei se află o familie, se află o tânără care o fost abuzată. O tânără traumatizată care e invadată de toate aceste mesaje, de toate aceste știri, discuții și așa mai departe, toate acestea îi fac rău. Ar fi timpul pentru o pauză, ar trebui ca totul să se oprească aici, deja s-a ajuns mult prea departe. Ar trebui ca totul să se oprească din respect pentru acești oameni.

Știu, mi se poate reproșa foarte simplu că dacă nu îmi place să nu mă mai uit. Sunt invadat de aceste mesaje, presă scrisă, televiziune, rețele de socializare, bloguri, presă online. Peste tot numai presupuneri și mizerii. Din păcate a fost nevoie de o victimă pentru a ajunge această problemă în centrul atenției, să ne dăm seama că încă suntem primitivi din punctul ăsta de vedere și că nimeni nu este interesat să schimbe ceva în privința asta.

Să ne oprim aici și să lăsăm justiția mai departe să își facă treaba.

Lasă un răspuns