WhatsApp pentru desktop

A venit timpul ca aplicația WhatsApp să fie disponibilă și pentru desktop, după succesele înregistrate pe dispozitivele mobile.

Până acum era disponibilă doar o versiune în browser a aplicației, utilizatorii accesând siteul și scanând un QR code cu dispozitivul mobil pentru a se loga.

Acum totul se realizează mai ușor, aceiași pași fiind integrați într-o aplicație care este disponibilă pentru dispozitivele care rulează Wind0ws 8 sau versiuni mai noi ale acestuia sau MacOS X 10.9 sau versiuni mai noi ale acestuia.

Whatsapp pentru desktop

În fine, nu e vorba de nimic foarte diferit de funcțiile pe care le oferea și versiunea web a aplicației, doar că acum totul este independent de un browser, doar rulezi un program de pe calculator pentru a accesa WhatsApp-ul.

Ba-dum-tss!! :)))

 

Programul îl puteți descărca de siteul oficial WhatsApp.

 

(Poate cea mai fu*king annoying problemă la WhatsApp e că trebuie să ții mereu telefonul conectat la Internet cât timp rulezi aplicația pe desktop sau accesezi siteul lor în browser, asta cel puțin din punctul meu de vedere, nu știu dacă mai sunt alți utilizatori care împărtășesc aceeași părere ca și mine.)

Lasă un răspuns