VW Beetle Speedle

Primul pachet de tuning pentru noul Volkswagen Beetle lansat la Salonul Auto de la New York a apărut, acesta fiind dezvoltat de către compania de tuning ABT Sportsline şi a fost denumit de către dezvoltatori Speedle.

La exteriorul automobilului se pot observa modificările bării faţă şi a bărilor laterale,  apariţia unui eleron de dimensiuni mari “plasat” pe uşa portbagajului, dar şi integrarea unui difuzor de aer în bara spate a automobilului. Clienţii au opţiunea de a alege ca unele componente ale automobilului să fie construite din fibră de carbon.

Până în acest moment au fost prezentate doar modificările estetice suferite de către automobil, urmând ca după cum spun producătorii să se facă şi modificări ale motorului, la acestea lucrându-se. Se aşteaptă ca în urma modificărilor motorul de 1.6 litri TDI să dezvolte cu 20 de cai putere în plus, iar cel de 2 litri să dezvolte cu 30 de cai putere mai mult. Mai multe detalii tehnice vor fi date la lansarea oficială a automobilului în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt ce va avea loc în această toamnă.

 
Sursa: Facecarsx.com

Lasă un răspuns