Volvo S60 Polestar

Automobilul mult aşteptat, Volvo S60 Polestar, a fost lansat ieri în oraşul Gothenburg din Suedia.

Volvo S60 Polestar a depăşit cu mult aşteptările publicului, dar în acelaşi timp şi pe cele ale concurenţilor germani, deoarece automobilul vine echipat cu un motor cu 6 cilindrii în linie ce dezvoltă 508 cai putere şi un cuplu maxim de 575 Nm.

Noul Volvo S60 Polestar ar trebui să-i îngrijoreze pe producătorii germani din această clasă de automobile pentru că este un concurent ce poate face faţă şi depăşi din mai multe puncte de vedere automobile precum Mercedes C63 AMG, BMW M3 sau Audi RS4 Sportback.

Conform datelor oficiale, Volvo S60 Polestar atinge o viteză maximă de peste 300 de kilometri pe oră, viteza maximă nefiind limitată precum a concurenţilor săi enumeraţi anterior.

La exterior, lăţimea caroseriei a fost mărită cu 20mm, prizele de aer au fost redimensionate, bara faţă, bările laterale şi bara spate au fost redesenate, iar pe portbagaj a fost aplicat un eleron.

La interior, Volvo S60 Polestar este echipat cu scaune sport, iar volanul, scaunele şi nuca schimbătorului vor fi îmbrăcate în Alcantara.

Greutatea totală a automobilului este de 1640 de kilograme, automobilul atingând 100 de kilometrii pe oră în 3,9 secunde.


Sursa: Carscoop

2 comentarii la „Volvo S60 Polestar”

Lasă un răspuns