Volkswagen Multivan BlueMotion

În cadrul Salonului Auto de la Geneva compania Volkswagen a prezentat noul automobil Multivan Blue Motion care consumă nici mai mult nici mai puţin de 6,4 litri la 100 de kilometri, fiind cel mai economic Multivan din punct de vedere al consumului de combustibil, dar şi din punct de vedere al emisiilor nu este chiar de neglijat: 164 g/km.

Maşina este propulsată de un motor TDI de 2 litri care dezvoltă 114 cai putere şi un cuplu de 250 de Nm, maşina fiind echipată cu diferite sisteme care aduc maşina la un consum de 6,4 litri la fiecare 100 de kilometri. Printre aceste sisteme se numără: sistemul start/stop, sistem de recupare a energiei prin frânare, pneurile de rezistenţă redusă, modificări aerodinamice.

Noua versiune Multivan vine cu un nou set de jante cu dimensiunea de 16 inci şi prin vopseaua Glacier Blue Metallic la exterior, iar la interior maşina a primit un set de accesorii precum senzorii de verificare a presiunii pneurilor, sistem de climatizare şi cruise control, dar pe lângă acestea clienţii vor primi finisaje cromate.

Sursa: Worldcarfans.com

Lasă un răspuns