Volkswagen Golf 7 – Primele imagini

Primele informatii si imagini despre noul Volkswagen Golf 7 au aparut pe Internet, implicit saitul Vwvortex.com a publicat o serie de imagini cu noul Golf 7. Pe langa toate acestea, imagini cu noul VW Golf 7 pot fi vazute pe saitul producatorului german in cadrul configuratorului online.

Daca pana acum s-au publicat doar imagini prelucrate pe calculator sau imagini spion, imagini in care nu se puteau vedea foarte multe lucruri, acum putem admira cu placere primele imagini cu Volkswagen Golf 7.

Conform informatiilor prezente pe saitul Volkswagen, masa automobilului a scazut cu aproximativ 100 de kilograme, fapt important pentru consumul de carburanti si emisiile poluante.

Noul VW Golf primeste o noua serie de dotari de inalta tehnologie la interior.

VW Golf VII este disponibil in trei versiuni: Trendline, Comfortline si Highline. In cazul versiunii Trendline porneste de la 16750 de euro, in cazul versiunii Comfortline pretul porneste de la 18925 de euro, iar pretul versiunii Highline porneste de la 24175 de euro.

Volkswagen Golf 7 a fost prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Berlin, urmand ca la sfarsitul acestei luni sa fie prezentat in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Surse: Volkswagen.de(informatii) si VWVortex.com(informatii si imagini)

Lasă un răspuns