Vine perioada cadourilor

Vine o perioadă în care începe goana cadourilor, toată lumea începe să caute darul potrivit prietenei, fratelui, surorii, mamei, tatălui ssau cine mai știe cui.

Se spune că un cadou pentru un bărbat este foarte ușor de găsit. O carte bună, un parfum sau o cămașă și gata! Dar cu femeile este puțin mai complicat, nu numai că nu știi ce să îi cumperi pentru a nu interpreta altceva, dar trebuie să fii atent și la gusturile ei. Dacă îi iei ceva de o culoare care nu îi place? Dacă nu poartă asemenea accesorii? Dacă… dacă… dacă…

Așa că pentru a supraviețui perioadei cadourilor, ca bărbat ce se află în căutarea unui cadou pentru o femeie, trebuie să te folosești de anumite vicleșuguri. Printre acestea cred că cel mai important este slăbiciunea femeilor pentru bijuterii. De aici ar trebui să pornească inspirația oricărui bărbat atunci când se află în căutarea unui cadou pentru o femeie.

La modă în zilele noastre sunt bijuteriile semiprețioase, acestea fiind mult mai căutate în ultimul timp decât bijuteriile prețioase, mai ales prin varietatea de culori și forme pe care acestea le oferă. Dacă ar fi să aruncăm o privire după pietre semiprețioase bijuterii, am găsi foarte ușor câteva zeci de idei de cadouri, care nu numai că au un aspect plăcut, dar și au prețuri rezonabile. În plus, nu cred că un astfel de cadou i-ar displace cuiva. Acum drept exemplu de bijuterii semiprețioase am ales pietrele semiprețioase, dar locul acestora poate fi luat de către produse din argint, la fel de căutate și de mult iubite de către majoritatea persoanelor, acestea fiind o idee la fel de bună de cadouri.

Deci, dacă ar fi să facem o listă a cadourilor pentru femei ar fi foarte greu, numai că ar include o mulțime de sugestii, dar aceste sugestii, la rândul lor, ar avea alte sugestii, în funcție de felul de fi al persoanei căreia i se adresează cadoul.

 

Nu mă încumet să fac o listă de cadouri pentru femei, dar nici o listă de cadouri pentru bărbați, vreau doar să trag semnalul de alarmă și să vă aduc aminte că urmează perioada cadourilor. Fiți atenți! 😀

 

Lasă un răspuns