VICE (2015)

Vice 2015

Omul de afaceri Julian Michaels, jucat de Bruce Willis, proiectează un loc în care oamenii pot merge și pot să își îndeplinească orice fantezie, orice doresc, acest loc fiind lipsit de reguli sau pedepse, totul fiind permis. Acest loc poartă numele Vice.

Vice este populat de către roboți care sunt identici cu persoanele care aleg să se înroleze, dar la sfârșitul fiecărei zile memoria lor este ștearsă, în așa fel încât fiecare zi începe la fel, dar se desfășoară într-un alt mod.

Acțiunea este declanșată în momentul în care unul dintre „artificiali” – KELLY -(Ambyr Childers) începe să aibă amintiri din timpul pe care l-a petrecut în Vice. Apoi reușește să evadeze din Vice și ieșind afară îl descoperă pe savantul care a proiectat-o. În paralel, KELLY este căutată de către trupele lui Julian Michaels.

De asemeni, un alt personaj important în acțiunea filmului este un polițist, Roy, interpretat de Thomas Jane, care dorește cu orice preț distrugerea Vice. El încearcă să lupte împotriva unui șef corupt care îl ajuta pe Michaels.

 

Dezamăgitoare este prestația lui Bruce Willis, pe care îl puteți vedea într-un rol în pielea căruia nu poate intra, de-a lungul filmului dând semne de naturalețe. Un alt punct slab al filmului sunt dialogurile, uneori par de umplutură, alteori par de-a dreptul plictisitoare.

Un film care merită urmărit, dar cu precizarea că nu este o capodoperă, astfel explicându-se și nota obținută de VICE (2015) pe IMDb – 4.0. Poate ar fi meritat o notă mai mare, dar această concluzie o puteți trage voi doar după ce urmăriți filmul.

Lasă un răspuns