Va vizita Snoop Dogg Bogata?

Românii sunt extaziați după ce rapperul Snoop Dogg a încurcat Bogota cu localitatea Bogata din România. Știrea a apărut și în ziarele internaționale, iar unii români se așteaptă la o vizită în Bogata a lui Snoop Dogg, se pregătesc toți de un concert.

Echipa Kinecto s-a ocupat imediat de la apariția check-in-ului lui Snoop Dogg de pe Instagram de crearea unui site de prezentare pentru localitatea din Mureș. Este vorba de aceeași echipă care s-a ocupat și de isprava cu Bernie Sanders, după ce acesta a declarat că e revoltător ca Bucureștiul să aibă o viteză medie de Internet mai mare decât în SUA.

 

Românii își imaginează și se așteaptă ca Snoop Dogg să aibă o reacție asemănătoare cu cea a Foo Fighters care au susținut un concert în orașul italian Cesena după ce 1000 de oameni au cântat împreună o piesă de-a lor, iar videoclipul cu aceștia a devenit viral și s-a răspândit pe Internet.

A durat câteva zile până când Snoop Dogg a aflat de gafa pe care a făcut-o și le-a lăsat și un mesaj fanilor români, mesaj care a fost interpretat de către unii drept o intenție a acestuia de a veni în România: „(…) shoutout to my romanian fans, tha boss comn thru real soon !!!

Rămâne de văzut dacă acesta chiar va vizita Bogata. De apreciat e tocmai viteza și creativitatea celor de la Kinecto, care au profitat de această greșeală a lui Snoop Dogg și au transformat-o într-o armă de PR, destul de eficientă până acum.

Lasă un răspuns