Următorul nivel al tehnologiei

Evoluția tehnologiei nu mai reușește să surpindă prea des în ultima perioadă, tot felul de descoperiri care în alte perioade ar fi părut adevărate revoluții tehnologice, acum au fost privite de către contemporanii noștri drept simple banalități.

Totuși, o anumită doză de inedit încă rămâne rezervată pentru lucrurile care chiar merită apreciere, putem spune chiar că am devenit mai selectivi și mai critici. De această dată putem vorbi de un real următor nivel la care ajunge tehnologia, o aplicație de dating, asemănătoare cu Tinder, a implementat o nouă tehnologie: aceasta stabilește vârsta și „ghicește” nivelul de atractivitate al utilizatorilor. În funcție de alegerile făcute de utilizatori în aplicație un algoritm stabilește preferințele acestora și afișează următoarele sugestii în funcție de acestea.

Un mare „Wooow!!!”, da. Acesta ar trebui să fie cu atât mai mare cu cât la crearea acestei aplicații a lucrat și un timișorean, Radu Timofte pe numele său. Aplicația a fost dezvoltată alături de Ramus Rothe și Luc van Gool.

Numele aplicației este Blinq și, conform declarațiilor date de către dezvoltatori pentru Start-up.ro, în ultimele 24 de ore aplicația a reușit să adune o medie de 10.000 de utilzatori online. O variantă online a aplicației poate fi accesată și testată pe pagina faces.ethz.ch. În ceea ce privește aplicația, ea este disponibilă pentru dispozitivele Android și Apple.

 

Deci, ce zice tehnologia? Cât de frumoși sunteți?

Lasă un răspuns