Update al aplicației mobile Youtube

Youtube a făcut un nou update al aplicației sale pentru Android (în curând acesta va fi disponibil și pentru dispozitivile Apple) care are în vedere modificări ale designului aplicației.

Modificările aduse atrag atenția asupra importanței pe care tot mai mulți furnizori de servicii online, printre care și Youtube-ul, o acordă dispozitivelor mobile.

O declarație dată de către Susan Wojicicki (CEO Youtube) afirma în cadrul unei conferințe: „Ne axăm pe trei priorități în acest moment: mobil, mobil și mobil”. Probabil unul dintre pașii axării pe aceste priorități este și îmbunătățirea aplicației Youtube pentru dispozitivele mobile, „împrieteneirea ei cu aceste dispozitive”. Pe lângă acestea, CEO-ul Youtube a motivat importanța acordată dispozitivelor mobile prin faptul că jumătate din traficul Youtube vine de pe acest fel de dispozitive, dar și creșterea profitului de pe urma traficului mobil cu 100% an de an.

update aplicatie Youtubeupdate aplicatie Youtube

Mai sus puteți vedea cele două noi taburi adăugate aplicației în urma acestui update, este vorba despre un tab unde pot fi văzute noutățile canalelor la care eeste abonat utilizatorul și încă un tab cu profilul utilizatorului, de unde pot fi accesate playlisturile create, încărcările și istoricul vizualizărilor.

 

Updateul aplicației mobile Youtube răspunde cu succes unor cerințe ale utilizatorilor, urmează să vedem în perioada următoare ce efecte va avea acest update asupra traficului siteului ce vine de pe dispozitive mobile.

Lasă un răspuns