Universitatea București: Un nou episod din „Ponta și plagiatul”

Dacă cineva ar fi crezut că problema plagiatului fostului prim-ministru al României s-a terminat, s-a înșelat, cu siguranță. Universitatea din București a lansat un nou episod din filmul (cu proști) „Ponta și plagiatul”.

Universitatea din București a retrimis către Ministerul Educației dosarul legat de plagierea tezei de doctorat a lui Victor Ponta, încercând prin aceasta să găsească niște pârghii prin care să îi retragă acestuia titlul de doctor. (Asta, bineînțeles, dacă suntem cu toții de acord că s-a demonstrat și răs-demonstrat plagiatul în acest caz.)

 

Ca întotdeauna, nu a lipsit un răspuns din partea celui cu atitudine de copil fără cei 7 ani de acasă, acesta făcând o asemănare între ceea ce au făcut comuniștii și ceea ce încearcă Universitate din București în acest moment. Bineînțeles, doctorul a anunțat că instanța va decide și de această dată, urmând să câștig, așa cum a făcut-o și până acum.

 

Așa cum am mai zis-o și până acum, la noi nu există onoare, bun-simț sau „obraz”, cum ar zice unii. Nesimțirea unora atinge cote inimaginabile.

Sperăm ca de această dată finalul episdoului „Ponta și plagiatul” să fie ceva mai apropiat de realitate, să ne deconectăm puțin de lumea fabulosului și să asistăm la o poveste cât se poate de reală.

Lasă un răspuns