Un teatru ieftin

Un nou scandal șochează presa românească, de această dată în rolul principal este Elena Udrea care s-a gândit să facă niște „dezvăluiri șoc”, să afle toată lumea cum serviciile secrete conduc România și fac pământul să se-nvârtă.

A venit această doamnă cu pretenții de prințesă și a început să trăncăne de unul și de altul, iar unii, mai slabi din fire, i-au dat credit, au ascultat-o și, culmea, au mai și crezut-o.

Presa a alimentat tot scandalul și a căutat și mai multe surse care să arunce cu mizerie în stânga și în dreapta, iar cum România este plină de oameni care vor să fie mereu în lumina reflectoarelor, s-au mai trezit câțiva care să mai facă câteva dezvăluiri despre serviciile secrete românești.

Doamna Udrea a acționat instinctual în acest caz, s-a simțit amenințată, i-a bătut DNA-ul la ușă de mai multe ori,iar acum se răzbună din instinct și spune tot ce știe, dar aici există un dubiu, nu știu câtă încredere putem avea în Udrea, deși ea spune că are dovezi, imaginea ei nu îmi inspiră încredere deloc.

Totul îmi pare doar un teatru ieftin, cu actori proști și stângaci, într-o piesă precară, pe scurt, jocuri de imagine, manipulare de proastă calitate, cineva lucrează serios la imaginea Elenei Udrea și o vrea într-o anumită postură, sub o anumită lumină. Ce va ieși nu știu, dar se vede de la distanță că un plan există și totul e bine pus la punct. Din nou vă zic, nu sunt adeptul unei teorii a conspirației, dar totul se leagă, dar într-un mod foarte ușor de înțeles.

Terminați odată cu aceste jocuri proaste și ieftine, dragi politruci.

Lasă un răspuns