Un nou atentat în Turcia

Problema terorismului fundamentalist nu rămâne în liniște deloc, treptat se mai întâmplă câte o tragedie pentru a ne menține pe toți panicați.

De această dată membrii ISIS au provocat un atentat în Turcia, rezultat cu 10 morți și 15 răniți, conform datelor furnizate de către autorități.

Autoritățile sunt în alertă, iar rintre cetățenii turci deja s-a instalat panica.

Asta în Turcia, pe de altă parte, Europa este zguduită de infracțiunile provocate de către imigranți, cel mai bun exemplu venind din Germania, unde rata criminalității printre imigranți a crescut considerabil, numai în noaptea de anul nou fiind raportat un număr considerabi de infracțiuni provocate de către imigranți.

 

Momentan putem vedea doar o stare de panică, de teamă, dar în timp s-ar putea dezvolta răspunsuri, iar cel mai periculos este că acestea ar putea fi la fel de violente ca și actele comise de către fundamentaliști sau imigranți. Principala problemă pe care o anticipez este creșterea popularității partidelor extremiste și ultra-naționaliste, care își pot prezenta programele cu succes pe acest fond de criză.

Lasă un răspuns