Un experiment social interesant

O campanie interesantă se desfășoară timp de 90 de zile în mediul online. Este vorba despre un site, wemadeamillionaire.com, care își propune ca în perioada dintre 28 iulie și 25 octombrie să strângă un milion de dolari din donațiile internauților.

E un exeriment social prin care e testată din nou forța internetului. Pot internauții să strângă un milion de dolari și să îl înmâneze unui străin, iar acesta să îl chestuie după bunul său plac?

Orice internaut poate alege unul dintre pachetele predefinite de pe site (Bronze, Silver, Gold) sau poate dona o altă sumă. În schimbul sumei donate vei putea să îți afișezi numele pe site sau să postezi o poză pe site.

Mai jos aveți videoclipul de prezentare a experimentului social We made a millionaire:

 

Va reuși Internetul să își dovedească puterea și să facă o persoană milionară?

Momentan lucrurile nu stau prea bine, deși a trecut mai mult de o săptămână de la lansarea experimentului nu s-au strâns decât puțin peste 12000 de dolari. În ritmul acesta milionarul nostru va fi cam sărac.

 

Partea cea mai interesantă a acestui experiment e legată de modul în care va cheltui milionarul nostru suma pe care o va strânge. Va dona acești bani? Își va deschide o afacere, îi va investi în ceva? Îi va cheltui pe extravaganțe?

Lasă un răspuns