Un concurs pentru oamenii frumoși

Niciodată nu am fost prea norocos, mă știu un ghinionist înnăscut, mereu o dădeam în bară când era vorba de noroc, în școală dacă din mai multe lecții pe care le aveam de învățat nu învățam una sau două, nu era dată ca măcar un subiect să pice din ceea ce nu am învățat. De jocuri de noroc, concursuri și altele în care era necesar un „noroc chior”, nici dubiu, măcar, mereu o dădeam în bară. 

Cel mai ciudat și caraghios lucru este că sunt un fel de talisman pentru cei din jur, fie că îți iei un loz în plic și mă ai cu tine, fie că joci la loterie și sunt cu tine, e aproape imposibil să nu câștigi măcar o sumă mică, dar uneori mai dă și norocul peste tine și să câștigi sume frumușele. Având prieteni diverși, unii din ei au prins schema și m-au luat drept talisman, unii au început să insiste să merg cu ei să joace la aparate, dar am refuzat sistematic până acum, sunt locuri cu care nu rezonez.

Acum, a venit rândul vostru să fiți norocoși de pe urma mea, de această dată vă recomand să participați la un concurs, trebuie să respecți o condiție simplă, achiziționezi o lenjerie de pat, mai primești una cadou, deci două la preț de una, în primul rând, apoi ești înscris în mod automat la un alt concurs la care poți câștiga prin tragere la sorți un pandant în formă de inimioară din aur de 14 carate, doar se apropie Valentine’s Day.

Eu sunt talismanul norocos, nu rămâne decât ca voi să participați la concurs, unul dintre voi sigur va fi marele câștigător. Nu pot decât să vă urez succes și să faceți cea mai bună alegere în ceea privește acele minunății de lenjerii de pat, pe care vi le recomand din suflet, nu sunt eu cel care face de obicei achizițiile prin casă, dar acum vreo câteva săptămâni nu m-am putut abține și am cumpărat și eu o lenjerie de pat, am mai primit una cadou, de aceea, îmi pare rău, dar nu vă pot onora cu al meu reputat ghinion la acest concurs, eu deja am făcut stocul de lenjerii de pat, nu pot decât să vă urez mult succes tuturor! 😀

Oameni frumoși, nu ratați această ocazie, participați la concurs și nu veți regreta, vă spune ghinionistul care poartă noroc tuturor. Din modestie o spun, nu vreau eu să particip, chiar nu vreau să fur șansa nimănui de a nu câștiga, vă las și pe voi, eu sunt cel mai mare pierzător dintre pierzător și cel mai al naibii dintre ghinioniști, așa că vă las vouă onoarea de a câștiga, oameni frumoși! 😀

Lasă un răspuns