Udrea se vrea președintă

Elena Udrea se vrea președintă a României, cică fiind deja președintă a PMP, asta nu știam, noroc că televiziunile lungesc știrile, din lipsă de subiecte detaliază orice prostie, astăzi pe lângă alegerea candidaturii Elenei Udrea, au mai adăugat și câteva detalii despre ea, chestii mai mult intime, chiar jenante. Aici nu e de vină ea, să spunem, e mai mult presa de calitate îndoielnică.

 

Ceea ce am observat din declarațiile „viitoarei președinte” este că ea încearcă să își găsească alegătorii printre feministe, o mișcare puțin exploatată în România. Dacă alții încearcă să se nișeze pe creștini, pe budiști sau pe protestanți, ea face apel la femeile revoltate de dominația bărbaților și să o voteze pe ea dacă vor mare schimbare. Nu sunt misogin, dar trebuie să fii orb să o votezi pe Elena Udrea, chiar nu aș avea nicio problemă dacă țara mi-ar fi condusă de o femeie, momentan Macovei mi se pare singura care mi-ar putea fura votul. Nu e ea cea mai bună, dar dintre proști, e cea mai puțin proastă.

 

Elena Udrea e o blondă neîndemânatică, pare o fostă secretară ajunsă pe un post prea înalt. Nu discutăm despre cum a ajuns pentru că ar fi penibil.

 

Udrea, politiciană tacticoasă, bună cunoscătoare a tehnicilor diplomatice, și-a provocat adversarii (nu mai știu care sunt exact care sunt aceștia, Victor Ponta și Iohannis aka Ortodoxul, parcă) la o dezbatere publică. Nu știu de ce, dar prevăd faptul că adversarii ei vor mătura cu ea pe jos, oricât de proști ar fi. Consilierii nu o mai pot scoate din rahat în această situație, discursul de astăzi părea scris de un consilier și memorat cu greutate de către madamesa președintă.  E atât de lipsită de spontaneitate încât nu o văd în stare să formuleze singură o propoziție, cu subiect și predicat și să fie corectă.

 

Vedem. Nu uitați, toți în cor! Udrea președintă, Udrea președintă!

Lasă un răspuns