Trump versus Clinton, episodul al doilea

La începutul acestei săptămâni a avut loc cea de-a doua dezbatere dintre cei doi candidați la funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii. Dezbaterea nu a fost lipsită de tensiuni, în discuție fiind aduse mai multe teme, majoritatea dintre ele puse în discuție de către Donald Trump, încercând să profite de acestea și să o atace pe Hillary Clinton.

În schimb, Hillary a părut mult mai rezervată decât în cadrul ultimei dezbateri, deși s-a bucurat de o creștere considerabilă în sondaje în urma unui videoclip filmat în urmă cu 11 ani în care Donald Trump jignea femeile. Trump a profitat de această acuză pentru a aduce în atenția publicului actele repetate de infidelitate ale soțului lui Hillary Clinton.

Alte mari teme de discuție în această dezbatere au fost scandalul emailurilor în care a fost implicată Hillary Clinton, problema reducerii taxelor, chestiunea musulmanilor, cât și ISIS, de unde discuția a degenerat în relația pe care SUA o are cu Rusia.

În fine, experții afirmă că dezbaterea a fost câștigată de către Hillary Clinton. Conform unor cercetări realizate, 57% dintre spectatori o desemnează pe Hillary Clinton câștigătoarea acestei a doua dezbateri, în timp ce doar 34% dintre americani îl consideră pe Donald Trump câștigătorul acestei dezbateri.

Lasă un răspuns