Trenuri CFR cu Wi-Fi

Cei care călătoresc cu CFR-ul s-ar putea ca de acum să nu mai fie atât de supărați dacă trenurile vor avea întârziere. Cei de la Orange au început o colaborare prin care oferă Internet wireless gratuit călătorilor CFR.

Până în acest moment proiectul a fost implementat doar pe câteva dintre trenurile care străbat ruta Constanța-București.

Conform comunicatului de presă, cei care doresc să aibă acces la rețelele Wi-Fi Orange în trenurile CFR nu trebuie să fie neapărat abonați ai acestei rețele,  ci le pot accesa indiferent de rețeaua în care sunt.

Orange nu este la prima ispravă de acest fel, ci proiecte asemănătoare au fost implementate și pe autobuzele din rețelele publice de transport din Cluj, Timișoara și Caransebeș.

 

De acum putem sta pe Facebook și Instagram în tren, în îngrămădeală, cu vreo 2-3 ore întârziere, dar măcar suntem întotdeauna conectați. Astfel, vom uita repede că am ajuns mult mai târziu la destinație și vom fi mult mai fericiți. Știu, sună a text prost de publicitate. Nu laud pe nimeni, nu vreau să vând tigăi, dar mie tare-mi vine să mai râd când mă gândesc la wireless-ul din trenurile CFR-ului, nu știu de ce, dar cred că acesta nu va funcționa pentru prea mult timp, la ce istoric are această companie… sigur se va trezi cineva care să-l fure. :))

Lasă un răspuns