Trash (2014)

În Trash este prezentată povestea a trei băieți care trăiesc într-o zonă săracă a Braziliei, unde viața oamenilor este dependentă de o groapă de gunoi.

Viața celor trei băieți se schimbă brusc după ce unul dintre ei găsește un portofel. Inițial pare unul obișnuit, dar în timp descoperă valoarea acestuia după ce află că poliția este interesată de el.

Apariția acestui portofel determină pornirea unei reale aventuri, iar cei trei puști încep o luptă împotriva tuturor, singurele persoane dispuse să le ofere ajutor fiind preotul comunității și de către ajutorul său, Olivia.

 

Scenariul filmului se bazează pe cartea cu același nume scrisă de Andy Mulligan, prezentând lumea braziliană dintr-o perspectivă destul de neobișnuită pentru filmele din ultimul timp, făcute doar pentru divertisment, fără a fi avute în vedere problemele de care se izbește societatea. Poate un pic cam exagerată influența pe care trei puști o pot avea asupra unui sistem corupt și cum pot da totul peste cap fără prea mult ajutor din partea „oamenilor mari”.

Filmul Trash (2014) a primit nota 7,1 pe IMDb.

Lasă un răspuns