Toyota Eurocare

Toyota a lansat un nou serviciu de asistență rutieră numit Eurocare. Acesta este disponibil în peste 40 de țări din Europa și nu numai. Conform informațiilor făcute publice de Toyota, serviciul de asistență rutieră Eurocare este disponibil pentru toți clienții Toyota de la 1 mai pentru o perioadă între 1 și 5 ani, în funcție de model.

Pentru proprietarii de automobile mai vechi de 10 ani serviciul Toyota Eurocare este disponibil în schimbul a sumei de 140 lei pe an.

Toyota Eurocare oferă ajutor tuturor utilizatorilor în Europa, în orice zi din an, 24 ore pe zi, oriunde în Europa, în cazul defectării mașinii sau al unui accident. Pentru a raporta existența unei probleme sau pentru a cere ajutor, șoferii trebuie să apeleze la un număr de telefon și vor fi îndrumați în continuare în funcție de distanța față de casă a utilizatorului, fiind posibile cazarea lui la un hotel, oferirea unei mașini de schimb sau a unui șofer personal în cazul în care se află în străinătate și nu are drept de a conduce.

Toyota Eurocare include asistență rutieră și în caz de pană de cauciuc sau de carburant, pierderea cheilor autoturismului și altele.

Toyota Eurocare pare să fie un serviciu avantajos, la un preț bun, dacă serviciile oferite sunt într-adevăr acestea.

Lasă un răspuns