Toamna se numără imigranții

Europa întâmpină o nouă invazie de străini proveniți din țările sărace de pe alte continente și odată cu aceștia vin și strigătele și sudalmele europenilor adevărați împotriva lor. Să ne lase în pace, să plece de pe teritoriul nostru mult iubit că ne-am săturat să le dăm bani neajutoraților și noi să murim de foame pe lângă ei. Aud și citesc tot mai des asta, inclusiv în România.

 

E hilar să auzi un român spunând asta, având în vedere că noi am fost priviți de vestici ca niște outsideri, pur și simplu am fost (și încă mai suntem) în aceeași situație ca imigranții și refugiații veniți din diversele colțuri ale lumii. S-au trezit și ei acum să împrumute din ura străinilor care a cuprins totul: presă, Internet, televiziuni etc.

 

Acum românii cred că s-au emancipat și se află și au destulă putere pentru a comenta. Uităm că nimeni nu ne vrea în Schengen, tot încercăm noi să schimbăm situația asta, dar suntem refuzați constant și ni se prezintă periodic motivele pentru care nu suntem acceptați: avem printre noi prea multe persoane care ar putea perturba ordinea acestui spațiu, avem corupție și hoție la nivel înalt, nu putem asigura un nivel ridicat al securității la trecerea granițelor și așa mai departe, motive tot apar, dar nu suntem destul de realiști pentru a le vedea.

Lasă un răspuns