Timpul lucrează

Dan Diaconescu a dispărut de pe scena publică de ceva timp, o candidatură la președinție, cu o campanie destul de liniștită, lipsită de scandaluri și țopârlănelile specifice acestui individ, am putea spune că este ceva cam neobișnuit…

Dispariția lui din centrul atenției a fost marcată decisiv de decăderea treptată a postului său de televiziune, astfel dispărând și monșnegimea și masa de spălați pe creier care îl înconjurau și îl ridicau la rangul de zeitate. A tot încercat să își reînființeze televiziunea, încercând să eludeze legea, în speranța că va reuși să atingă din nou succesul, dar planurile nu i-au prea funcționat.

În urmă cu vreo patru ani se făcea mare scandal în jurul arestării preventive a lui Dan Diaconescu, fanaticii din jurul lui agitându-se și victimizându-l pe acesta, considerându-l o victimă a tiraniei politice din acea perioadă. Totul se desfășura în jurul unor acuzații de șantaj aduse de către un om de afaceri arădean la adresa lui Dan Diaconescu.

Se pare că timpul lucrează și s-a ajuns… după atât timp… în fine… la o sentință definitivă: patru ani și șase luni de închisoare cu executare.

Timpul a lucrat, justiția a decis, niciodată nu e prea târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *