TATA Nano ajunge în Europa şi SUA

Producătorul indian de automobile TATA a anunţat lansarea automobilului Nano în Europa, pentru început în Marea Britanie, şi în SUA. TATA Nano este cea mai ieftina masina de pe piaţă din acest moment.

Conform informaţiilor oferite de către reprezentanţii oficiali TATA, automobilul va suferi o serie de modificări înainte de a fi lansat pe piaţa din State şi Marea Britanie. Aceste modificări sunt făcute pentru a respecta standardele de siguranţă impuse de fiecare ţară pentru a putea circula pe străzile publice. Până în acest moment nu se cunosc exact modificările pe care le va suferi Tata Nano.

Preţul versiunii de bază a Tata Nano , în India, porneşte de la aproximativ 2200 de euro, echivalentul a 155,852 de rupii indiene, ajungând până la aproximativ 3100 de euro (echivalentul a 216,535 de rupii indiene) pentru versiunea de top. Preţurile de comercializare în SUA şi Europa vor creşte considerabil datorită dotărilor necesare. Aşteptăm primele informaţii oficiale despre preţurile Nano în Europa pentru a vedea dacă această maşină îşi păstrează în continuare atributul de „cea mai ieftină maşină„.

Sursa: Motorbash.com

Lasă un răspuns