Surse interesante de venit interesante

Niciodată nu am fost adeptul jocurilor de noroc, nu mi-a plăcut ideea de a câștiga bani fără să muncesc, poate de vină ești și educația primită în familie, dar și în școală. Nicăieri nu sunt promovate veniturile din astfel de surse, chiar mulți sunt împotriva acestora și au un dispreț față de ele, mai ales din cauza dependenței pe care acestea le creează.

Totuși, după o scurtă analiză și câteva discuții serioase avute cu persoane avute cu persoane care câștigă bani din jocuri de noroc sau pariuri. Am reușit foarte ușor să despart jucătorii în două mari categorii, despre care mulți ar trebui să afle pentru a se lămuri în legătură cu aceste jocuri, pe de o parte sunt jucătorii care joacă de dragul jocului (știu, sună cam filosofic), de fapt este vorba de cei mai emoționali, dependenți de aceste jocuri, sperând întotdeauna la marea îmbogățire, la visul american, cei care sunt în stare să vândă totul și să fure orice doar pentru a da „marea lovitură”. Pe de altă parte, sunt cei mai cerebrali, mai raționali, care văd în jocurile de noroc și în pariuri doar o posibilitate de câștig, care dacă este exploatată corect și cu anumite limitări pot fi o bună sursă de venituri. Mi-a luat cam mult timp până să reușesc să găsesc persoane care să aparțină fiecărei categorii, iar în urma unor discuții am reușesc să înțeleg, în linii mari, psihologia pariorilor. Bineînțeles că pentru a înțelege pe deplin psihologia pariorilor este nevoie de un demers științific sistematic și îndelungat, dar ceea ce am făcut eu se poate numi mai mult o scurtă cercetare (neștiințifică) pentru a îmi lămuri niște întrebări pe care mi le pun de mult timp.

 

Ceea ce este clar oricui este că ambele categorii despre care vă spuneam mai sus, sunt interesate să obțină câștiguri, diferența este de modul în care procedează pentru a face aceasta și de mijloacele în care reutilizează banii câștigați. Unii consideră jocurile de noroc, pariurile, o investiție, un mod prin care poți reuși să îți multiplici veniturile, iar alții nu văd în acestea decât o sursă de venituri ocazionale, pentru unii chiar este o pasiune și joacă doar de dragul jocului, neținând o minimă contabilitate a sumelor pe care le investesc în jocuri și a sumelor pe care le câștigă.

 

Cerebralii, cei care planifică, gândesc și calculează se folosesc de anumite informații înainte de a paria pe o echipă. Verifică ultimele meciuri, evoluția din ultimele luni a echipei, dar și evoluția echipei adverse. Totul se bazează pe calcule matematice, pe probabilități și șanse. Așa unii reușesc să scoată bani din pariuri și niciodată nu îi vei vedea furând sau vânzând din lucrurile pe care le au pentru a paria, în timp ce ceilalți, emoționalii, predispuși la dependență, pariază sume mari pe cote mari, fără să calculeze nimic, pur și simplu, pariază pe cotele cele mai mari și se minunează de sumele mari pe care le-ar putea câștiga dacă meciurile se vor termina așa cum au anticipat. Aici e vorba de noroc, iar doar un hazard le poate aduce un câștig mare, restul sunt doar vise, rareori câștigă, precum și raționalii mai dau rateuri, nu mereu echipele se descurcă așa cum anticipează ei, iar uneori capacitatea fizică a unor jucători bat orice probabilități.

 

În fine, aceasta este o sursă interesantă de venit, pe care nu am luat-o niciodată în considerație și nu m-am gândit că s-ar putea face bani. Unii se laudă că ar câștiga o mulțime din sisteme, că au reușit să își dezvolte propriile sisteme și sunt imposibil de detectat. Ceea ce spun ei sunt minciuni, iar sursele de inspirație pentru aceste sisteme se află tot în cele clasice, care sunt interzise de către casele de pariuri, iar dacă ești prins cu așa ceva ești eliminat din sistem și nu mai ai dreptul de a paria la acea casă. Pentru a mă informa în legătură cu termenii și condițiile impuse de către casele de pariuri am vizitat siteul pariurisportive.com, o bună sursă de la care se pot obține informații prețioase din acest domeniu, cel puțin din punctul meu de vedere, de novice în așa ceva. Nu am de gând să mă apuc de așa ceva, dar mi se par surse interesante de venit și nu exclud faptul ca pe viitor să iau aceste surse în seamă și să mă ocup și de așa ceva.

Lasă un răspuns