Surse alternative de venit

Deși specialiștii în economie spun că am trecut peste criza economică simțim în continuare efecte serioase ale recesiunii economice, fiind un decalaj destul de mare între venituri și cheltuielile lunare.

Depinde de la caz la caz, dar din ce în ce mai dese sunt cazurile în care multe persoane reclamă deficit de buget, iar soluții nu sunt decât două: ori se împrumută să acopere lipsa din buget ori se lipsesc de acele produse, servicii etc.

Totuși, trebuie să ținem cont și de alte activități prin care se pot aduce noi surse de venit, prin care se pot aduce niște completări bugetului, să le spunem surse alternative de venit. Voi da un exemplu care nu este agreat de toată lumea, deși motivele invocate de către ei nu sunt întotdeauna fondate pe ceva, e vorba mai mult de percepția pe care lumea și-a creat-o despre videochat, practicarea unor asemenea activități fiind asociată instant și fără nicio motivație cu niște atribute dezonorante. Poate unii fac aceasta și din invidie, sunt invidioși fie pentru că nu pot face aceasta, fie că pentru această industrie produce foarte mulți bani. Nici să fiu înțeles greșit nu îmi doresc, nu sunt un susținător înfocat al acestei industrii, dar atât timp cât banii aceia sunt făcuți legal, sunt impozitați și aduc un venit la bugetul statului, nu prea îmi mai pasă de altceva. M-ați putea considera un utilitarist, un machiavelic în stare să calce pe cadavre pentru bani, nu sunt așa, vă garantez că am principii și știu ce înseamnă moralitatea, dar videochatul nu intră în totalitate sub incidența vreunui principiu moral, este undeva la limită, o limită care poate fi tolerată, dar uneori cei mai rigizi în gândire nu își dau seama și lovesc dur în cei și cele care practică asemenea activități, e dreptul și alegerea lor să comenteze, e dreptul și alegerea celorlalți să câștige bani prin cele mai bune mijloace.

În fine, fiecarea are libertatea de a face și crede ceea ce dorește. Unii preferă să stea pe margine și să arunce cu pietre, să huiduiască, în timp ce alții lucrează în tăcere și câștigă bani, ducându-și traiul de zi cu zi din aceasta. Nu am întâlnit pe nimeni care să practice videochatul, de aceea am aruncat o privire pe RosseStudio.ro, în speranța că voi mai descoperi câteva detalii care să mă lămurească în anumite privințe. Am găsit informații interesante și am reușit să trec și mai mult peste stereotipiile dezvoltate la nivelul societății. E foarte ușor să îți dai cu părerea fără să știi nimic, dar atunci când afli mai multe, vezi totul dintr-o cu totul altă lumină.

Lasă un răspuns