Supărarea românilor

Românilor nu prea le plac criticile, nu le acceptă prea ușor. Nici de această dată nu este altfel, cei de la TIME publicând o statistică în care au cuprins cele mai celebre căutări de anul trecut din mai multe țări ale mapamondului, printre ele fiind cuprinsă și România, unde cea mai căutată personalitatea a fost… Florin Salam.

De aici și până la o întreagă isterie generală și o ceartă continuă legată de acest subiect. Ne este greu să înțelegem că majoritatea dă trendul, iar în acest caz, majoritatea-i manelistă, nu avem de ce să ne simțim incomod sau jigniți, asta este realitatea, în fine.

Diverse publicații au încercat să contacteze oficiali ai companiei Google și să confrunte anumite statistici oferite în mod public de cei de la Google. Au apărut și persoane care au contrainfirmat informațiile oferite de către cei la Times, întrucât într-o statistică despre căutările de anul trecut numele cel mai căutat pe Google anul trecut a fost cel al Simonei Halep, Simona aia a căreia suntem toți #fanidemici, că, deh!, toți suntem pasionați de tenis, mai ales de când o avem pe conaționala noastră care a reușit să facă performanță în branșă.

 

Așa cum în unele țări cei mai căutați au fost Kim Kardashian, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi sau Ariana Grande, la noi a fost Florin Salam. Nu avem de ce să spunem că nu este așa, o privire asupra canalului său de YouTube și a videoclipurilor cu el ne-ar lămuri și calma repede.

Pace, românilor! Acum, în Ajun de Crăciun, nu vă supărați, lăsați-l pe Salam să vă colinde… :))

Lasă un răspuns