Statiile auto

Avand in vedere controalele efectuate de Politia Romana in ultima perioada si de numarul mare de radare amplasate pe strazi, fiecare sofer cauta o solutie pentru a putea depasi viteza legala si pentru a se deplasa mai repede de la o destinatie la alta, fie ca este vorba de o datorie de serviciu, fie ca e un interes personal, orice minut in plus conteaza intotdeauna.

Solutia pentru aceasta problema sunt statiile auto. Pretul acestora porneste de la 2-300 de lei, ajungand pana la cateva mii, in functie de raza acestora de actiune si de multe alte criterii. Soferii care nu au mai avut nicio interactiune cu statiile auto sunt tentati sa cumpere o statie ieftina, dar apoi isi dau seama ca niste bani in plus investiti intr-o statie ar putea fi „reinvestiti” in amenzi datorita functionalitatilor pe masura pretului a statiei.

statie-avanti-grande-60wPersonal, detin o statie CB Avanti Grande 60W. Am dat pe ea aproape 1000 de lei, dar, sincer, nu imi pare rau. Initial ma gandeam sa cumpar o statie mai ieftina, dar m-am gandit ca banii economisiti ar putea fi redistribuiti catre plata amenzilor, asa ca m-am decis sa caut o statie de buna calitate. O puteti vedea in poza alaturata. Statie Avanti Grande 60W are multe functionalitati, nu cred ca are rost sa le enumar deoarece sunt multe si unele dintre ele nu se gasesc pe statiile auto ieftine, fiind posibil sa nu stiti ce scop au acestea si cum se folosesc. Remarcabila este calitatea sunetului, statia scotand sunete de o calitate impecabila, fara zgomote de fundal sau interferente. Consider ca am facut o investitie importanta prin achizitionarea acestei statii, ma declar foarte multumit de ea.

Sursa imaginii – electronicsil.ro

Lasă un răspuns