Spam electoral

Mizeria electorală nu se termină aici, chiar se mută și în mediul online. Pe lângă postacii plătiți de partide, văd o nouă formă de spam electoral: mailuri din partea unor candidați la președinție, poate mai ciupesc și ei vreun vot de undeva, că e foame mare, șacoșele și gălețile nu mai merg așa cum mergeau înainte, s-a mutat Țața Floarea pe Internet, și-a luat tabletă, are Internet, dar e la fel de… neanderthaliană.

Principiu electoral românesc: „Spamează orice mediu posibil, nu se știu unde vei găsi un prost căruia să îi schimbi părerea și pe care îl vei convinge să te voteze.”.

 

Și ca să vedeți că nu vorbesc prostii, uitați mai jos dovada:

spam electoral

Oameni buni, nu am nimic cu acest candidat, știu că și alții fac la fel, sunt sigur că și Ponta, Macovei și Udrea au astfel de campanii și știu că toți sunt la fel de josnici.

Mă gândesc că trebuiesc să fii tare tâmpit să aprobi așa ceva, orice funcție ai avea, chiar dacă ești candidat al președinție, fie că ești un șef de campanie sau un nimurici de consilier. Tare tâmpit!

Trebuie să recunosc că acest om mă dusese de nas și mă convinsese să îl votez, la un moment dat, dar după acest episod prefer să mă abțin. 🙂

 

 

PS: Damn… tare urâtă e exprimarea „Am nevoie de tine”, te face să te simți precum un obiect, să nu zic… precum o târfă.

 

Sfat: Dacă tot investiți sume colosale în campania electorală (din banii noștri), faceți alegeri înțelepte și cumpărați-i pe oamenii cei mai deștepți, poate așa mai aveți și voi vreo șansă să ajungeți președinți. Prostia pute și în cazul unei campanii electorale dacă este condusă de fraierici. De candidați sau de calitatea lor… nici nu mai zic.

 

Vorba aceea, pretindem că suntem o țară de oameni culți și drepți. Atenie, pretindem!

Lasă un răspuns