Sfaturi de optimizare seo în 2016

Firmele devin din ce în ce mai conștiente de necesitatea de a înțelege și de a pune în aplicare cel puțin elementele de baza de optimizare seo pentru motoarele de căutare. Dar, dacă citim o varietate de bloguri și de site-uri, vom observa rapid că există multă incertitudine asupra a ceea ce înseamnă „elemente de bază de optimizare seo.” Există din păcateși multe dezinformări cu privire la aceste strategii și tactici de optimizare seo.

Iată câteva sfaturi pertinente:
1. Dedicați-vă optimizării seo atunci când doriti acest lucru. Ceea ce vreau să spun este că optimizarea seo nu se întâmplă o dată și gata. Este un proces continuu. Algoritmii de căutare se schimbă periodic și tacticile de optimizare seo de anul trecut pot să nu mai fie valabile anul acesta. De aceea, SEO necesită viziune și angajament pe termen lung.

2. Trebuie să aveți răbdare când vreți să faceți optimizare seo. Ideea e că rezultatele pozitive nu se vor vedea instantaneu. De multe ori, rezultatele pot apărea în luni de zile, iar acest lucru este valabil mai ales dacă este vorba despre un site nou sau o firmă mică.

3. Dacă vă hotărâți să angajați o firma de optimizare seo, este recomandat să adresați toate întrebările la care așteptați răspunsuri. Trebuie să aflați ce strategii folosește firma de optimizare seo. Cereți lucruri specifice. Intrebați dacă există riscuri asociate. Implicați-vă.

4. Învățați si citiți despre optimizare seo. Dacă vreți sa faceți optimizarea seo pentru site singur va fi nevoie să citiți foarte mult despre acest domeniu. Există multe resurse online de unde vă puteți inspira.

5. Construiți un site foarte bun, puternic. Sigur că doriți ca site-ul să apară în prima pagină a rezultatelor în motoarele de căutare. Dacă nu este destul de bun, faceți să devină un site cât mai atractiv pentru vizitatori.

6. Includeți in site o pagină de hartă a site-ului. Spiderii nu pot indexa paginile care nu pot fi accesate cu crawlere. Dar o hartă a site-ului va ajuta foarte mult roboții de căutare să gasească cele mai importante pagini de pe site-ul dumneavoastră. Acest lucru este deosebit de important dacă site-ul are un meniul de navigare greu de accesat de crawleri.

7. Creați URL-uri de optimizare seo. Folosiți cuvintele cheie in URL-uri și in fisiere. Cu toate acestea, fiți prudent și nu exagerați. Un fisier cu +++ tinde să semene a spam si utilizatorii pot ezita în a da click pe el. Folosiți însă cratime în URL-uri și nunume de fișiere. Cratimele sunt tratate ca spațiu.

Lasă un răspuns