Se anunță mișcări de stradă. O nouă revoluție?

Eorii din români au ieșit în public, din nou. Pe rețelele de socializare toată lumea se bate cu pumnii în piept și spune că va ieși în stradă. Va ieși să protesteze pentru libertate, pentru dreptul de vot al celor din diaspora, pentru a nu ieși Ponta președinte, pentru a-l susține pe Klaus Iohannis Arogantis și așa mai departe.

Nu știu de ce, dar tare îmi vine să râd când vine vorba de mișcările de stradă organizate de români. Nu contează motivul despre care discutăm, oricum românii nu iesi în stradă, pur și simplu suntem atât de nepăsători încât nu putem fi scoși în stradă de nimic.

 

Ei își propun să iasă în stradă pentru a-l susține pe Iohannis. Îl susțin și eu pe Iohannis, dar mi se pare o penibilitate ieșirea în stradă pentru așa ceva, au fost probleme mult mai serioase și mai grave la care nu am reacționat și am acceptat totul fără nici cea mai mică obiecție, de aceea zic că în acest moment este doar moda de a ieși în stradă, așa fac majoritatea, trebuie să faci și tu la fel pentru a fi la fel ca ei.

 

Deja i-am auzit pe unii visând la o nouă revoluție, se anunță ample mișcări de stradă, îi vom da jos, vom scăpa de bandiți și vom redescoperi libertatea, zic ei. O prostie, zic eu.

Singurul mod prin care le putem arăta că nu suntem mulțumiți de ei este votul. Duceți-vă la vot și faceți alegerea cea mai înțeleaptă, lăsați prostiile!

Lasă un răspuns