RUF Rt12

În cadrul Salonului Auto de la Geneva compania germană RUF a prezentat noul pachet de tuning denumit Rt12 disponibil pentru automobilul Porsche 911 şi preţul cerut pentru acest pachet este de 279000 de euro, preţul nu incluzând taxele.

Noul automobil prezentat de cei de la RUF este propulsat de un motor Boxer de 3,8 litri supraalimentat, cu două turbine care dezvoltă o putere de 730 de cai putere şi un cuplu de 940 de Nm. Motorul face ca această maşină să atingă o viteză maximă de 370 de kilometri pe oră.

Acest pachet de tuning vine cu un nou set de jante disponibile pentru acest automobil, respectiv jantele faţă au dimensiunea de 19 inci, 9 inci lăţime, iar jantele spate au aceeaşi dimensiune ca jantele faţă, dar lăţimea lor este de 12 inci. Pe lângă noul set de jante kitul de tuning include la interior nişte scaune noi în formă de scoică care sunt confecţionate din fibră de carbon şi un rollcage care este integrat sub tapiţeria maşinii. Opţional la exterior clienţii pot alege ca maşina să aibă plafonul confecţionat din fibră de carbon.

RUF Rt12 are o greutate de 1495 de kilograme, masa maşinii find pe cât posibil redusă pentru performanţe cât mai bune. Geamurile laterale şi luneta sunt confecţionate din plastic, portierele sunt realizate din aluminiu, unele elemente sunt construite din fibră de carbon, toate acestea fiind măsuri luate pentru a se reduce masa maşinii.

 Sursa: Autoblog.com

Lasă un răspuns