Românii au talent

Un nou sezon al cunoscutei emisiuni a început pe PRO TV, dar de această dată cu mai mult scandal ca niciodată. Mai toate controversele privitoare la Românii au talent pornesc de la nou membră a juriului emisiunii, Mihaela Rădulescu.

Postări pe rețelele de socializare, articole pe siteuri și bloguri, scrisori deschise, a reușit să scandalizeze pe toată lumea, toți s-au aliat împotriva ei și parcă nu o mai văd pe acea Mihaela Rădulescu, stilată și fină pe care o vedeau în cadrul unor emisiuni precum „Duminica în familie” sau „Steaua ta norocoasă”. Parcă e un monstru care poartă fața ei, nu mai e ea. Poate unui om care i-a urmărit tot parcursul din televiziune sau unui fan al ei i se pare foarte ciudat modul în care s-a schimbat și cum o lungă perioadă în care nu a avut prea multe apariții televizate a marcat-o pe stimata doamnă.

Unora le este greu să înțeleagă și oricât li s-ar repeta, nu vor să recunoască aceasta, dar pentru a ajunge vedetă trebuie să ai un parcurs cât mai neobișnuit în zilele noastre, trebuie să pozezi nu știu cum, să fii prinsă de către paparazzi cu nu știu cine și cine mai știe ce. Doar așa ai șanse să ajungi să atragi atenția mass-mediei și reușești să te vinzi. Da, nu e o greșeală, ca vedetă îți vinzi imaginea, te vinzi la propriu, ești mai mult obiect decât om. Unul care este tranzacționat de televiziuni și târâie după ea o șleahtă de fraieri, numită audiență. Conturarea unei imagini proaste, scandaloase de-a dreptul, este strategia prin care Răduleasca (sau o altă persoană de specialitate) este strategia aleasă pentru a vinde. Este de ajuns ca într-o singură ediție să faci vreo câteva prostii (le spui unor copile că sunt grase, te iei la ceartă cu niște concurente, te freci prin făină) și ai deja o mulțime de oameni care sunt gata să ți se suie-n cap. E primul pas spre a te vinde, ceea ce urmează este să îi atragi pe toți halitorii de scandal, prezenți oricum în fața televizoarelor într-un număr destul de mare, având în vedere mai ales cât de cunoscută este această emisiune, măsurătorile de audiență afirmând că aseară punctui maxim atins a fost de 4 milioane de urmăritori, ceea ce este o cifră… extrem de mare.

 

Comentând, crizându-vă și urlând că nu vă convine ceea ce face Mihaela Rădulescu în această emisiune, nu faceți decât să le faceți pe plac producătorilor și să le faceți inimile să crească de bucurie văzând că se discută din ce în ce mai mult despre emisiunea lor, puțin contează că nu în cea mai bună lumină.

Lasă un răspuns