Românica, Țara lu’ Papură Vodă

Trăim în Românica. O țară în care nimic nu merge, în care nu ai cum să îți duci traiul într-un mod decent, trebuie întotdeauna să apelezi la scheme prin care să fentezi sistemul, ai de ales, ori te apuci de furat ori trebuie să pleci prin afara țării și să te vinzi ca sclav, totul pentru a trăi mai bine.

Unii au ales să fure, culmea, majoritatea au luat această decizie după ce s-au îmbătat de putere, ajunși în funcții destul de înalte de conducere.

Nu știu de ce lumea este atât de dezamăgită de decizia Senatului în cazul lui Dan Șova. Sunt o tagmă închisă, țin unii la alții, nu îi trădează pe unul de-al lor, oricâte dovezi ar avea. Să nu ne mire faptul că un senator le spune jurnaliștilor: „Măi, lăsați-mă cu Constituția!”.

Altceva, am așteptat mult timp un președinte întreg la minte, care să facă ceva pentru țara noastră dragă, Românica-i zicem noi. A venit Alesul, am crezut, dar reacția lui întârziată pentru ceea ce s-a întâmplat azi ar trebui să ne dea de gândit, nu de alta, dar ar fi fost un moment numai bun pentru a-și crește „fanii” și pentru a-i fideliza pe cei pe care îi are deja, dar nu reacția întârziată a contrabalansat situația în defavoarea sa.

 

Se anticipează mișcări de stradă, proteste, decăderea PSD-ului, a lui Ponta și altele asemenea. Asta-i Țara lu’ Papură Vodă, ne schimbă greu, dragilor, nu mai visați la schimbare, nu aveți dreptul să visați, asta dacă nu cumva faceți parte din tagma de mafioți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *