Renault Twizy cadou la cumpararea unui Laguna sau Espace pentru clientii spanioli

Conform Worldcarfans.com Renault oferă tuturor clienţilor ce achiziţionează un Renault Laguna sau Espace cadou un automobil Renault Twizy. Compania franceză este oarecum forţată de către condiţiile economice din Spania să facă o astfel de super ofertă clienţilor. Oferta este valabilă doar pentru achiziţiile făcute în luna august.

Un Renault Twizy costă în jur de 6990 de Euro. Automobilul este propulsat de un motor electric ce dezvoltă 20 de cai putere, fiind echipat cu o baterie ce se încarcă la tensiunea de 220V.

Această promoţie a celor de la Renault s-ar putea să aibă un succes foarte mare pentru că ea se bazează pe o slăbiciune psihologică a omului: îi oferă un cadou. De foarte multe ori nu contează valoarea cadoului, dar dacă este oferit el contează foarte mult, cu atât mai mult promoţia va avea succes că ei dau cadou încă o maşină la achiziţionarea alteia.

Analizând această promoţie putem trage concluzii serioase în legătură cu numărul vânzărilor de automobile Renault din Spania dacă s-a ajuns să se ofere un automobil cadou la cumpărarea altuia.

Sursă foto şi informaţii: Worldcarfans.com

Lasă un răspuns