Renault Logan 2012

Renault a prezentat oficial noua generaţie Logan. Denumirea oficială a automobilului este Renault Logan 2012.

Noul Logan vine echipat atât cu transmisie manuală, cât şi cu transmisie automată în versiunea de top. Din punct de vedere al designului exterior, automobilul nu a primit nici o schimbare sesizabilă, doar mici ajustări ale unor părţi.

Culorile disponibile sunt: alb glaciar, alb sifef, bej angora, argintiu, gri, albastru amurg şi roşu.

Conform producătorului, automobilul vine în două versiuni de echipare, şi anume: Expression şi Authentique. Varianta Expression vine echipată cu transmisie automată şi un propulsor de 1,6 16v ce dezvoltă 107 cai putere, aceasta fiind cea mai scumpă versiune fiind echipată cu închidere centralizată, aer condiţionat, servodirecţie, computer de bord, geamuri electrice, jante de aliaj de dimensiunea de 15 inci, ajustarea înălţimii volanului şi faruri de ceaţă. Pe lângă acestea se adaugă o listă de opţionale, precum:frâne ABS, Radio Cd Player, volan din piele şi o a treia tetieră pentru locurile din spate.

Versiunile Authentique şi Expression ce vor fi echipate cu transmisie manuală, vor fi propulsate de un motor de 1 litru 16v sau de 1,6 litri 8v.

Preţul automobilului porneşte de la 18,100 de euro în cazul versiunii echipate cu transmisie automată, iar preţul versiunii echipate cu transmisie manuală porneşte de la 16,600 de euro.

Lasă un răspuns