Renault Frendzy

Renault a făcut publice informaţiile legate de conceptul Frendzy. Pe lângă informaţiile tehnice, mecanice au fost publicate şi imagini în care poate fi văzut conceptul.

Conceptul împlineşte foarte bine două cerinţe, automobilul având capabilitatea de a fi utilizat atât ca o maşină utilitară, dar şi ca o maşină de familie. Această caracteristică a maşinii poate fi observată la designul exterior deoarece acesta nu poate fi clasificat ca fiind unul aparţinând clasei de familie sau clasei utilitarelor.

Interiorul, după cum spun designerii, este inspirat de interioarele unor avioane precum Airbus Beluga, Antonov 224, observându-se în special culoarea ambientală a habitaclului ce este de culoare galbenă. Interiorul „adăposteşte” un ecran digital de dimensiunea de 35 de inci şi un smartphone Blackberry.

O inovaţie adusă de acest concept este posibilitatea adaptării claxonului în funcţie de menirea automobilului( utilitară sau familială).

Automobilul este propulsat de un motor electric ce este capabil să dezvolte o putere maximă de 60 de cai putere şi ce poate propulsa maşina până la o viteză maximă de 130 de kilometri pe oră. Ampatamentul automobilului măsoară 2,69 metri, având dimensiunile: 4091 * 1872 * 1743 (lungime * lăţime * înălţime), având o greutate de 1420 de kilograme.

 

Sursa: Autoblog.com

Lasă un răspuns