Renault Clio Gordini

Renault a făcut cunoscute primele imagini în care se poate observa noul Clio Gordini. Automobilul înlocuieşte Clio GT, astfel găsindu-se explicaţia anumitor similitudini între cele două autovehicule.

Lansarea automobilului vine în urma succesului înregistrat de către Clio RS, ce a reprezentat mai mult de 25 la sută din totalul de automobile RS vândute.

Propulsoarele puse la dispoziţia clienţilor sunt unul de 1,5 litri diesel DCi ce dezvoltă 105 cai putere şi un altul de 1,6 litri pe benzină ce dezvoltă 128 de cai putere.

Exteriorul automobilui este remarcat prin culoarea albastră ce contrastează cu dungile, oglinzile şi bara de faţă vopsite în alb. Pe lângă acestea se pot remarca la exterior jantele de 16 inci şi evacuarea dublă.

Interiorul continuă „tradişia” Gordini, fiind îmbrăcat într-un material textil ce contrastează cu cusăturile. Volanul este îmbrăcat în piele, covoraşele pot fi individualizate şi grupul pedalier pentru care s-a optat este unul sportiv. Pe lângă acestea se adaugă sistemul audio cu comenzi pe volan, sistemul cruise control şi sistemul de navigaţie prin satelit Tom Tom.

Preţul automobilului variază în funcţie de dotări de la 18,450 de euro la 21,350 de euro.

Sursa: Capacicar.com

Lasă un răspuns