Reclama pe Twitter: disponibilă și pentru România

Rețeaua de socializare Twitter și-a deschis porțile și pentru advertiserii români. Dacă până acum nu aveau acces la platforma Twitter Ads, ieri rețeaua de socializare a anunțat deschiderea serviciului de reclame pentru 12 țări din Europa Centrală și de Est, dar și pentru Portugalia.

Cele 12 țări sunt: Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Elveția, Macedonia, România, Serbia, Slovenia, Ucraina și Portugalia.

 

Conform comunicatului dat de către cei de laTwitter, au hotărât extinderea rețelei de advertising datorită răspunsurilor pe care le-au avut de la colaboratorii lor de până acum, dar și pentru că au existat cereri din aceste zone.

 

Totuși, sunt câteva lucruri pe care puțină lume le știe despre Twitter, și anume, această companie funcționează în pierdere, pierderile depășind 100 de milioane de dolari în al doilea trimestru al acestui an, deși numărul de utilizatori activi ai rețelei de socializare se apropie de 300 de milioane.

 

În România Twitter nu a avut un succes foarte mare, dar, cu toate acestea, încă există un număr considerabil de utilizatori acitivi și de branduri ce utilizează această rețea de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *