Răspunsul BOR la adresa „artiștilor smereniei”

Un grup de 30 și ceva de artiști împreună cu trupa Taxi s-au apucat și au făcute un cântec. Ei se pare că au aflat preferințele lui Dumnezeu, aceștia cântând în piesă despre „lemn și spațiile mici”.

Nu mi se pare o idee mult prea inspirată sau interesantă, dar privesc curios și încântat răspunsul pe care l-a avut Biserica Ortodoxă Română la mesajul transmis de către acești artiști prin melodia „Despre smerenie”.

Vineri BOR-ul a dat un comunicat de presă prin care explică poziția bisericii față de politică. Bineînțeles, mesajul lor nu a fost nici pe departe atât de nepartinic pe cât s-ar putea crede. Deși România e un stat laic, în care nu există o religie de statm BOR-ul i-a îndemnat prin acest comunicat, în mod indirect, pe credincioși să îi voteze pe „candidații care arată credință în Dumnezeu”.

 

Conflictul dintre suținătorii de spitale și cei ai catedralei e reînceput prin acest nou videoclip, deși a continuat într-o stare latentă, de acum acesta e reaprins iar discuțiile sunt tot mai violente între cele două tabere, nu doar că nu vor catedrală, dar unii dintre ei îi mai și susțin pe ne-creștini să își facă moschee. Rușine! :))

Lasă un răspuns