Primele imagini din Windows 9

De mult timp circulă pe Internet tot felul de vești despre Windows 9.

Acum un site german a făcut publice câteva imagini din ceea ce pare o versiune în teste a ceea ce va fi noul Windows 9.

 

Din videoclip se poate observa faptul că nu există schimbări majore, doar reintroducerea meniului Start, probabil s-au lăsat convinși de avalanșa de păreri proaste legate de meniul Metro. Mă număr printre cei care nu apreciază Windows 8, mai ales din cauza meniului Metro (știu că se poate scăpa de el, dar atunci când nu aduci schimbări prea mari de la Windows 7 la 8, cred că nu merită un upgrade). Trebuie să mai spun și faptul că prefer sistemele de operare bazate pe Linux, iar primul loc în topul preferințelor e Ubuntu, pe care vi-l recomand și vouă. E gratis!

 

Pe lângă videoclipul adăugat mai sus a mai apărut un altul, iar în primplan se află tot meniul Start, care probabil va fi singura schimbare majoră adusă de Windows 9.

 

Unii s-au grăbit să tragă linie și au dat sentința: Windows 8 a fost un eșec. Nu m-aș putea pronunța încă. Marele avantaj al Windows 8 este că a fost adaptat și pentru dispozitivele mobile, în special tablete, iar ăsta e un plus, aș spune, meniul Metro e util pentru dispozitivele cu ecran tactil.

 

Oare imaginile apărute din ceea ce pare a fi Windows 9 sunt reale? Sau vrea cineva să devină popular prin modificarea unei versiuni mai vechi de Windows?

Lasă un răspuns