Prima Dacie electrică sau Renault Zoe?

Zilele trecute Pro Sport a publicat o serie de imagini cu o maşină camuflată cu numere de Argeş care a stârnit o lungă serie de discuţii printre pasionaţii de automobile, unii susţinând că automobilul surprins este un model electric Dacia, dar şi aici s-au întâmpinat câteva probleme, unii susţinând că este Dacia City, în timp ce alţii susţin că este primul automobil Dacia care este echipat cu un propulsor electric. O mare parte dintre pasionaţii de automobile resping existenţa vreunei legături dintre acest model şi lansarea vreunui model Dacia, susţinând că acest model este mai degrabă Renault ZOE sau Renault Clio 4.
Părerea noastră în ceea ce priveşte acest automobil poate stârni discuţii, dar de aceea ne aducem ca argument o imagine în care poate fi văzut conceptul Renault Zoe. Studiind cu atenţie cele două imagini se pot observa asemănări izbitoare între cele două automobile.

Aceasta este una dintre ipotezele ce pot fi urmărite, dar mai există una: acest automobil să fie primul automobil electric Dacia care s-ar putea baza pe Renault Zoe, dar această ipoteză este mai departe de adevăr, credem, dar orice este posibil.

Lasă un răspuns