Premierul șchiop

Mickey Mouseul nostru drag, deloc obedient și nesimțit de-a dreptul, ne-a făcut-o și de data asta: a zis că-i șchiop și a fugit în Turcia să-și amputeze handicapul, că-n România lui de care-i mândru nu are ce face, poate moare de un supraexces de calitate a serviciilor medicale.

De acolo, din Turcia, el continuă să trăiască în lumea lui de desene animate continuă să dea ordine asupra împărăției lui de furnici din România și continuă să fie vocal, neratând nicio ocazie de a urla la cineva sau de a spune rele despre altcineva.

Tot de acolo el continuă să ne arată că tot e la butoane și, vorba filosofului, „Pac-pac!”, ne mai povestește ceva și despre adoptarea Noului Cod Fiscal și despre spiridușii care tot îi tergiversează planurile și îi tot pun bețe-n roate.

 

Se anunță o întoarcere falnică, cu surle și trâmbițe a lui Mickey Mouse, ai săi fani pupincuriști i-au simțit lipsa și spun că țara se duce pe apa Sâmbetei făr’ o mână de fier cum e al lui, parcă ne-a cam fost dor de premierul șchiop, de zâmbetul lui retard și de remarcile lui lipsite de sens, parcă nu am mai râs de mult timp.

 

Te așteptăm acasă, Mickey! Fă-te sănătos, că altfel vei fi imaginea perfectă a României din acest moment: și proastă și șchioapă și… c….

Lasă un răspuns