Povești ca-n filme

Realitatea românească bate filmul, iar știrile din aceste zile ne confirmă din nou acest lucru. Hrebenciuc încearcă să joace legile pe degetul mic, în așa fel încât să scape de problemele cu justiția.

Trist este că în interiorul unui serviciu secret era o cârtiță. Păi, atât de secreți sunteți, mă? Din nou vorbim de o criză de securitate? Da, ăsta e un semn că totul se decide pe linie politică, totul se supune politicienilor, fie că e vorba de oameni, legi, funcții sau orice altceva. Atât timp cât un nume important dă vești în stânga și în dreapta pentru a se lua deciziile potrivite, cum s-ar spune.

 

Ceea ce se întâmplă cu Hrebenciuc & co. pare rupt din filme, o poveste proastă, dintr-un film la fel de prost. Totuși, cineva a prins firul poveștii și a dat totul peste cap. Dar ce se întâmpla dacă nu existau acești oameni? Ce întorsătură lua această poveste? Unde se ajungea, oare?

 

Nu știu, mai departe nu sunt în măsură să vă povestesc eu sau să vă prezint punctul meu de vedere, prefer să vă las pe voi să credeți ceea ce vreți. Cert este că o conducere a acestui partid (mă refer la indivizii numiți anterior) ne-ar putea duce… direct în filme. Este de ajuns să iei puterea câtorva autorități și poți face ce vrei în țară, nu te mai poate opri nimeni.

 

De asta mi-e teamă și aici se termină filmul… și începe realitatea. Crudă și dureroasă.

 

Glumim noi, dar în spatele acestei povești ar trebui să existe multe semne de întrebare. Dacă cineva ia puterea DNA, dacă cineva îi va corupe, oare ce se va întâmpla în România noastră dragă? Vom fi ca în codru, fiecare face ceea ce vrea atât cât timp este „cu puterea”?

Nu se poate așa ceva, domnilor!

Lasă un răspuns