Ponta, din nou în centrul atenției

Premierul României a revenit în centrul atenției, s-ar părea că liniștea s-a terminat, vacanțele s-au încheiat și presa trebuie poluată din nou. Încep scandalurile, dezvăluirile șocante și știrile despre acestea.

Așa cum ziceam, atenția este pe premierul României, fiind anchetat din nou de către DNA. De această dată este vorba despre dosarul Rovinari-Turceni, acuzațiile ce i se aduc fiind de complicitate la evaziune fiscală și spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată. Toate acestea s-ar fi realizat prin intermediul cabinetului său de avocatură. Bineînțeles, tandemul nu este despărțit nici de această dată, în același dosar fiind anchetat și Dan Șova.

 

Știrea deja e veche și totul s-a răspândit repede, dar ca întotdeauna nu totul e atât de simplu pe cât pare, Victor Ponta făcând niște afirmații care au încins spiritele și ne fac pe toți să ne punem întrebări în legătură cu regimul politic în care trăim, o fi democrație, n-o fi? O fi Ponta atotputernic?

Ponta și-a mai dovedit o dată indolența și aproape că i-a distrus în declarații pe procurorii care au avut curajul să îi aducă acuzațiile menționate mai sus. Procurorii, așa cum era și firesc, au sesizat Consiliul Superior al Magistraturii și i-au cerut să intervină.

 

Distracția începe, grădina zoologică s-a deschis și spectacolul e în plină desfășurare. Un circ public, asta e scena politică românească. Babuinul la care se uită toată lumea în aceste momente este Victor Ponta și tot mai mulți speră că poate-poate acesta va ajunge în cușcă, a făcut deja multe victime din public.

 

Lasă un răspuns