Oricine poate avea acces la bursă

Bursa de valori a fost mereu atrăgătoare pentru oricine, cu atât mai mult după criza din 2008, când Wall Street-ul a intrat în atenția întregului mapamond. Pornind de la modul în care se reglează prețurile la bursă și până la poveștile de succes, cât și eșecurile care iau naștere la bursă, toate sunt extrem de interesante.

Recent discutam despre bursă cu un prieten, iar provocarea era tocmai intrarea în această lume a brokerilor, aspirant la o astfel de profesie, studiază economia, dar pare să nu mai aibă răbdare. Din vorbă în vorbă, el a ajuns să îmi povestească de un soft de bursa, un soft care monitorizează piața bursieră și își informează utilizatorii în ceea ce privește tranzacțiile în care merită investit și cele care ar putea conduce la pierderi.

Deși sceptic (așa îmi este felul atunci când vine vorba de orice implică o investiție), nu prea am crezut povestea prietenului meu, cum că ar fi făcut din primele săptămâni câteva sute de euro, fără eforturi prea mari. Următorul pas a fost să îmi creez un cont demo și să rulez bani virtuali, pentru a vedea cum funcționează acest program. După câteva zile de testare a programului pot spune fără nicio rezervă că totul funcționează, iar cu puțină atenție și cu o investiție nu foarte mare se pot face mulți bani.

Softul de bursă este extrem de intuitiv și conține instrucțiuni care îl pot face chiar și pe un analfabet electronic să utilizeze softul fără vreun fel de probleme după doar câteva zeci de minute.

Momentan sunt cu ochii pe bursa bucureșteană, în speranța că voi da lovitura mai devreme sau mai târziu, asta dacă voi și face upgradeul de la contul demo la cel real, dar nu va mai dura mult.